Mat

Det enda jag gjort de senaste dagarna är att packa. Därför är jag lite tråkig. Mitt rum börjar äntligen försvinna sakta men säkert och tiden går så otroligt långsamt. 

Jag håller på att rensa datorn med (det kan verkligen behövas) och ni anar inte hur många matbilder och "nu ska vi käka "- bilder jag hittat! Jag och min pojkvän har någon konstig grej när det gäller sånt. Men det är rätt roligt nu när jag kollar för det är roligt och se hur vi förändrats detta året. Så tänkte ge er en bildbomb på Maddes "nu ska vi käka bilder". (lägger bara ut bilder på mig för min pojke lär inte bli så glad annars ;))
Saknar håret <3

 

Detta är den nyaste bilden. 
 

Älskar denna bilden just för att den togs bara liten stund innan min pojkvän gick ner på knä o friade! iiiiihi. <3
Vi käkade väldigt fin trerätters middag här. 


Morgonen på hotellet dagen efter frieriet. Vi käkar frukost (därav är jag osminkad/ofixad o ser hemsk ut). Försöker stolt visa upp ringen men failar lite med det. En halvtimme efter bilden togs ungefär så stack vi till Skansen. 
 


alltså ser ni hur mycket matbilder vi tar? Och detta är knappt 1/3 av alla bilder. Orkade bara inte lägga upp fler och dessutom har min pojkvän de flesta bilderna på mig. 

Det komiska är att vi har ännu fler bilder på själva maten vi äter. Pinsamt. Men på något sätt är det litet roligt minne ändå att komma ihåg sådana mesiga saker som vad vi ätit och hur vi såg ut när vi åt. 

Kommentarer

Matilda

2013-08-31 - 13:41:32
Så söt du är :) :*

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus