Presentation

Jag har ju helt och hållet glömt bort att presentera mig!

Mitt namn är Madelene och jag är 21 år gammal (fyllde för lite mer än 2 veckor sen). 
Min familj är mina föräldrar och två bröder, samt två nymfparakiter. 

Jag har även en fästman då som ni kanske förstår som jag varit förlovad med i 1 vecka och vi har varit ihop i 4år. I oktober ska han och jag äntligen bli sambos! <3 Vi båda längtar jätte mycket efter att få dekorera vårt egna hem men vi längtar också väldigt mycket efter andra framtida saker som att resa och skaffa familj. 

Därför skapade jag denna bloggen. För att det är nu allting händer, det är nu mitt liv börjar ordentligt. Det är nu alla förändringar sker, och jag hoppas att jag har kvar denna blogg tills jag börjar skriva om mina gravidsymptom och bebisar (dvs om något år). 

Hursomhelst, Jag är egentligen som vilken annan människa som helst nästan, så egentligen finns det ingen anledning att läsa min blogg utan jag räknar faktiskt mest med att det kommer funka som en dagbok för mig och kanske att de som känner mig får läsa lite. 

Bra saker att veta om mig:
* Jag älskar att fotografera (fotograferar allt för sällan pga väldigt upptagen människa dock),
* Jag gick foto/dator utbildning på gymnasiet
* Jag har spelat fotboll i 12år. 
* Jag har två stycken jobb

Tror inte jag har så mycket mer ni behöver veta, kommer iallafall inte på mer eftersom jag nästan bara tänker på flytten. 
/Önskar jag hade en tidsmaskin
 


Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus