Välkommen till min nya blogg!

Nu kände jag på något sätt att det var dags för mig att börja blogga ... igen. 

Ja, jag har bloggat innan ett par gånger och alltid kännt att jag tar det seriöst och jag vet inte ens om nu är någon skillnad. Men jag känner att mitt liv har börjat ta fart lite nu. 

I helgen så gick min pojkvän (sen 4 år tillbaka) ner på knä framför mig när vi befann oss på ett fint hotell i Stockholm och friade. Vi hade precis ätit en fin trerätters middag och vi hade klätt upp oss från topp till tå. Mer tänker jag inte berätta men det blev mycket tårar och jag svarade såklart JA.. :) 


För varje sekund som går sen dess så känner jag mig bara gladare och gladare. Och när jag vaknade imorse så låg jag och tittade på honom länge länge och kunde bara inte sluta le. 

Tyvärr bor vi inte ihop än. MEN imon ska vi åka och titta på en lägenhet och hoppas verkligen på att det är något för oss. Det vore så perfekt :)

Det är därför jag nu har börjat blogga. - För att det äntligen känns som mitt liv börjat nu. Det är nu allt börjar hända och det nu jag och min Fästman ska starta vårt liv tillsammans och bli en liten familj. Och inom bara något år hoppas vi på att vi kan börja förstora familjen lite.. :) Längtar så!

090801 - Dagen det blev vi
130803 - Dagen vi förlovade oss
 

Kommentarer

Blogg.se

2013-08-05 - 19:53:48
Lycka till med din nya blogg!

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus