Sneakpeak på LägenhetenJag och min sambo ÄLSKAR att designa. Så att designa sin egna lägenhet kan vara bland det roligaste vi knan göra. Men det är lite svårt med att få det precis som man vill så ibland får man kompromissa eller försöka hitta en annan lösning eller va glad att man hittat "en färg som matchar" Även om det inte var den man ville ha ändå. 

Varje rum vi har ska vara i olika färger. Det ser ni nog på de två bilderna längst till vänster. Vi båda älskar ju färgglatt och vitt. Så de flesta möbler vi har är vita och sen "detaljerna" är i färg. Så det kommer nog bli jätte coolt när det börjar bli mer färdigt sen. 

Det jobbiga är när man letar efter en speciell färg för att allt i rummet ska vara i samma och man aldrig hittar just DEN färgen. Jag letade t.e.x i evigheter efter en gardin i marinblått som kan matcha köket (bilden längst till vänster), jag hittade tillsist en helt okej gardin på en hemsida och den var marinblå. När vi fick hem den så va den såklart inte så blå som stolsdynorna så det var ju väldigt typsikt. Men när det är mörkt ute så syns inte det så vi har den ändå :-) Det är sådana småsaker man får "kämpa " med när man flyttat hemifrån. Lätt värt det. 
 

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus