Mellanmål


Testade på att göra "nyttig glass". haha. 
Blandade turkisk Yoghurt, mjölk och hallon i en mixer. Sen la jag det i en skål och in i frysen hela natten. 

Sen la jag bara lite frukt & bär på + Kanel (kanel minskar sötsuget) och VOILA!. 

(man bör dock låta den tina längre än jag gjorde, den blir stenhård annars)
 

Dagens Outfit


Kavaj/Nelly, Linne/Nelly, Jeans/Zalando, Klackar/Skopunkten, Smycken/Lindex
 

Massor av kläder

Sen jag flyttade så har det blivit oerhört mycket shopping, även med kläder för mig. Haha. 
Här under hade jag precis hämtat ut 11 plagg + 1 par skor från Nelly & Zalando. Och väntar på ännu ett par skor och ca 6plagg till. Hehe, så min garderob börjar bli rätt ny nu. Men det är ju som jag skrev innan flytten, jag vill hitta min egna stil nu. Så småningom lär ni få se allt jag köpt. ;)


 
 
 
 

25 Oktober

Soffan är beställd! TYVÄRR så dröjer det tills lite innan jul innan den kommer. :(

Men jag tänkte ha en liten "inflyttningshemmakväll" med mina närmsta när soffan kommer. Vill ha lite filmkväll med mina fina flickor! troligen blir vi väl inte särskillt många. Har två närmsta som jag vill bjuda iaf. (Vad säger du Matilda? ;)) Mysig film, lite snaacks och god läsk (Nooo Alcohol ! ) Perfekt kväll :)  Vill inte ha någon galen fest liksom. 

Tv-bordet har vi också fått upp nu i allafall. Så får se om vi köper TV snart eller när soffan kommer. 

Taklampor har vi äntligen börjat få upp och några gardiner =) Så det börjar kännas mer hemtrevligt nu. 

Jag jobbade hela dagen idag, men nu tar jag äntligen helg! (från ett jobb åtminstone). Imorgon ska jag och min sambo städa hela lägenheten för senare på kvällen kommer mina föräldrar och tittar på vad vi gjort med lägenheten för första gången. De lär bli en ordentlig inspektion om vi städat ordentligt då ;)   Och på Lördag blir det Halloweenfest hos en kollega. Gissa vad jag ska klä ut mig till? ;)


Vår fina soffa :) <3

Nattmys


 
 
 

Börjar bli finare nu

Det är så mycket att göra. idag är en av första dagarna som jag och min pojkvän faktiskt haft lite tid att ta det lungt framför datorn. Vi städar och åker ärenden, handlar massor, jobbar och skruvar ihop möbler. 

Jag börjar vänja mig lite vid de "nya rutinerna" och att jag faktiskt inte bor i mitt barndomshem mer. 
Varje sekund jag är borta från lägenheten så längtar jag hem, så det är hemskt jobbigt att åka till jobbet. 

Och höjdpunkten med dagen är när jag och min fina sambo kan sätta oss ner och äta middag ihop eller sova i våran fina säng. Än sålänge har vi skruvat ihop säng (pappa fixade dock den), byrå, köksbord, nattduksbord och skohylla ( se bilden ). Tv-bänk har vi med köpt i rädsla att den skulle ta slut då vi tittat på den i ett halvår, men den har vi inte skruvat ihop än. 

Men när vi rensat undan kartongerna i vardagsrummet så kommer tvbänken upp och då ska vi köpa våran fina soffa och någon TV och då känns det som man kan börja bjuda in människor för då har vi kommit en bit på vägen iaf :) även om vi inte har köpt taklampor eller gardiner än, Hehe. Men det är inte så viktigt ;)

Våra första gäster kommer dock på söndag, (bortsett från min familj som va här dagen vi flyttade o hjälpte till) Det är brorsan & hans tjej. Min bror va med vid flytten med det va inte flickvännen och hon ville så gärna se lägenheten så då får hon väl komma förbi en sväng även om det är massa kartonger och stök fortfarande, haha. :)

Känns som det börjar bli så mycket bättre nu i allafall :-). Längtar tills vi köpt soffan <3!

 
 
 
 
 

Nya lägenheten

Här sitter jag, i min nya lägenhet och äter frukost 02.31. 
Ska snart cykla iväg till jobbet.

Jag dricker konstigt nog te för en gångs skull. Anledningen till det är att jag testar saker för att lugna ner min stressade mage som gör mig oerhört illamående varenda morgon nu sen flytten. Det är nackdelen med magkatarr alltså - Man får aldrig stressa. Min gulliga pojkvän fixade iordning allt så att jag skulle få en lugn och fin frukost så att jag inte skulle må så illa. :)

Lägenheten börjar bli fin, dock fortfarande super stökig. 
Tänkte ta lite bilder snart, men ska komma iordning lite till först ;)Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus