Stil

Jag har snart packat ner alla mina kläder!

5 kassar med kläder ska till någon second hand butik. Så det enda som återstår är ungefär 3 (ganska stora) kartonger med kläder. Då räknar jag inte med jackor o skor och så dock ... de tar ju upp massor av kartonger eftersom de tar lite mer plats. 

Så när jag flyttar kommer jag nästan behöva shoppa en helt ny garderob! :) Är så exalterad! Däremot känner jag mig ful nu eftersom jag packat ner de mesta av mina kläder så försöker jag hålla mig till endast jeans, ful tshirt och provar igenom alla mina strumpor för att se vilka som håller på att bli utslitna.. Så bild på mig får ni inte se förrän min garderob börjar bli normal igen ;) Men det gör inget, för jag jobbar så mycket nu ändå - Därav ganska tråkig uppdatering med. 

Jag har faktiskt aldrig varit riktigt förtjust i min klädsel, helt ärligt. Hela min uppväxt så var jag en "pojkflicka" (förutom när jag va jätteliten, då satte min mamma ofta på mig klänningar). Jag ärvde kläder av mina bröder eller så ärvde jag kläder av en grannflicka som också hade rätt pojkig smak. Min mamma köpte ibland kläder till mig med, men det var ofta för stora kläder för jag skulle ha något att "växa i". Eller så tyckte jag helt enkelt inte om det så jag använde inte det. 

Åren gick och jag köpte ibland kläder till mig själv, hatade dock att shoppa så det blev inte mycket. Men faktiskt så har jag kvar det mesta idag som jag köpt (har ungefär hela barndomen kvar i mitt rum), dock ligger nästan allt i påsarna som ska till second hand :) eller så gick de sönder direkt för jag använde det hela tiden. 

Det jag älskade mest var när jag fick ärva kläder av mina mostrar. De har grym smak och det va då jag började uppskatta tjejkläder och göra mig lite "fin". Men jag kände aldrig att jag riktigt hittade min stil. Sakta men säkert har jag blivit väldigt klädintresserad (T.o.m skointresserad?!?) och tycker det ska bli jätte kul att äntligen få hitta min egna stil efter ha slängt ut ungefär hela min barndom och kan nu börja om från schratch i min fästmans o min nya lägenhet. Känns så skönt att bli av med all skit som min mamma alltid sagt "men spara den, den kan nog va bra att ha".

nu blir det inget mer hamstrande. 

Nu har jag börjat älska tjejkläder. (min fästman har lite att göra med det dock) Men känner mig fin när jag har på mig klänningar eller när jag matchar kläder på ett fint sätt och han ger mig så mycket komplimanger då så jag älskar mer o mer att klä upp mig. Så haha, tro det eller ej. Men min nya garderob lär bli en tjejgarderob. "Det var på tiden."
 Ska äntligen hitta min egna stil. /Förlåt för långt inlägg, det var inte ens tänkt att bli det

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus