Tankar angående Våldtäkt

Nej nu är jag lite trött på det här..

NEJ! De som blir våldtagna - det är inte deras fel. 
Men jag undrar, ni tjejer som klär er väldigt utmanande med nätstrumpbyxor, högklackat och klänningar nerdragna så mycket så nästan hela brösten syns, Ni springer inte omkring med era kreditkort öppet så alla ser? Ni gömmer korten i en plånbok i handväskan? Och när ni är ute och går om nätterna så kanske ni har reflex på er? Varför? 

Jo, för ni är rädda att någon ska stjäla erat kort och ni är rädda för att någon bil annars ska köra på er. Visst, det är inte säkert att det händer ändå, men ni tar ändå det säkra före det osäkra eller hur? 

Varför klär sig då tjejer utmanande? För att få männens uppmärksamhet? Männen behöver ju inte klä sig utmanande och de får ändå rätt bra med uppmärksamhet. Är inte din kropp lika mycket värd som din plånbok eller mobil? Den sekunden du går ut klädd som (ursäkta uttrycket), en hora. Den sekunden ÖKAR risken för våldtäkt. Läs noga, jag säger inte att du förtjänar det, jag säger bara att det är större procent att en våldtäktsman hoppar på en tjej som klär sig som (ursäkta uttrycket igen) en hora än en tjej som går omkring i t.ex stora regnkläder när hon är ute o går med hunden så hon har koppel i ena handen o bajspåse i andra. 

Nu överdriver jag för att få er att förstå. 
Anledningen till att ni gömmer mobilen o plånboken för ni är rädd för tjuvar, eller använder reflex för ni inte vill bli påkörda är för att ni ANPASSAR ER TILL SAMHÄLLET. Dagens samhälle är fullt av idioter (tyvärr.) Folk kör som idioter, folk stjäl, folk misshandlar varandra, även mördar och i detta fallet .. folk våldtar. 

Så varför anpassa sig till samhället när det gäller att akta sig för alla andra idioter men inte när det gäller våldtäktsmän?

Tips för att minska risken: 

1. Ha med dig ombyte om du är tvungen att gå ute ensam/sent. 
2. Se till att få skjuts hem <----- Jag brukar ta bilen
3. Ta med en bodyguard  <-----  Jag brukar ha med pojkvännen
4. Överfallslarm ( Det har jag!)
5. Klä dig snyggt utan att behöva visa för mycket hud ( det satsar jag på)
6. Gå inte ut alls. (tråkigt alternativ)
7. Använd dessa underkläder:

 

Tyvärr så ser samhället ut såhär idag. Och jag tycker att man egentligen ska kunna gå ut helt naken utan att man blir våldtagen, misshandlad eller liknande..... men tyvärr. 

men kom ihåg:
DET ÄR INTE OFFRETS FEL OM HAN/HON BLIR VÅLDTAGEN, men det finns bra alternativ att kunna minska risken för att det kan hända dig. 

/hoppas det finns fler som tycker som jag. 
Ta hand om er flickor! Ni är super värdefulla

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus