Hundvakt

Är hundvakt i några dagar. Han kom igår och har följt med oss på kalas idag. Alla älskade honom för han är så otroligt lugn, trots att det va två hundar till där (som inte var så lugna som honom^^). Han ser rätt stor ut på bilderna mot vad han faktiskt är i verkligheten. SÅ SÖT är han och jag lär ju vilja köpa hund när jag inte har honom kvar här hemma. <3 

Känns så mysigt att han följer efter mig vart jag än går, fast han får inte följa med mig på toaletten. haha. Men då stället han sig utanför toalettdörren o gnäller istället. Och han vill ligga i mitt knä hela tiden, mitt o ingen annans. Stackars min sambo haha. :) Ska njuta av varje sekund med honom som jag har kvar innan min bästa kompis kommer hem från sin resa. Men lär nog tigga lite om att få vara hundvakt igen. Hur söt är han inte??!

 

 
 
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus