NYÅR!


Som vanligt så brukar jag fira nyår med släkten - nästa år blir det troligen annorlunda dock. Men jag gillar att ha en lugn nyår, tkr hellre om att "festa ordentligt" senare. Tycker högtiderna är mysigast att spendera med de man tkr om mest, så det var mysigt med nyår hemma hos kusinerna. Men i helgen ska vi ut på krogen!

Hursomhelst våran nyår var mest spela playstation, äta god mat, Grevinnan & Betjänten, skåla vid tolvslaget, kolla fyverkerier och sen åkte jag och min pojkvän hem till oss och började vårt egna lilla firande med fina drinkar och nice musik. 

Tycker det är lite tråkgt att det är så lite fyverkerier i Sverige, iaf där jag bor. Så tänker inte lägga upp någon film. Men nästa år funderar jag och pojkvännen på att åka någonstans där de har fler häftigare firande med fler fyverkerier. 
Drinkarna som jag gjorde till mig o sambon. 

Såhär såg jag ut. Och där ser ni min stora nya Xperia Mobil! :D
 
 
 

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus