Jag i Högstadiet

Kollade igenom några gamla bilder så tänkte visa er några från högstadiet. 

 
Det här va jag 6-8år sedan. Glad, vimsig, knepp och galen tjej som inte brydde sig vad någon tyckte om henne. Hon kunde ingenting om smink, kläder eller noppra ögonbrynen. Hon hatade att bära klänning och ville helst gå omkring i säckiga byxor och en stor luvtröja, (gärna Luvtröjan på bild nr 3). Det roligaste samtalsämnet var datorer och hon tröttnade direkt när någon snackade om vad de skulle ha på sig på festen som hon aldrig blev bjuden på.

Hon ansågs vara en präktig "gudstjej" och folk undvek för "vågade" samtal med henne för de trodde inte att hon kunde hantera det även om hon inombords var lite för galen bara att hon dolde det väl. Hon skötte sig i skolan och skolkade aldrig men sista-minutenpluggen var en klassiker. Hon sög i matte men var en av de bästa på engelska just för att hon spenderade halva fritiden på att spela ett onlinespel på internet där språket endast var engelska. Den andra halvan av fritiden spenderade hon på fotbollsplanen eller pluggade. Hon var en duktig fotbollsspelare som faktiskt fortfarande tyckte det var kul. Hela laget spelade för att ha roligt och hennes pappa var tränaren som stöttade dem och hade de roligaste träningarna. De förlorade nästan alla matcher men var alltid lika glada ändå. Inte visste hon hur mycket fotbollen skulle förändras när hon blev uppflyttad till damlaget.

Hon hade förlorat sin klasskompis i slutet av 9:an och sorgen var fortfarande tung när hon började sitt första gymnasieår. Hon hade verkligen ingen aning om vad som väntade henne ..
 

Kommentarer

Matilda

2013-12-07 - 22:32:02
Så söt du var <3 Sen när väl gymnasiet började träffade du mig. Jag är så glad jag träffade dig och du är en av de starkaste människorna jag känt. Du bryr dig aldrig vad någon tycker och tack vara de är du så lycklig just nu och är så glad för din skull <3
Svar: Åh va du är gullig gumman <3 Jag är jätte glad att jag träffade dig med! Du är så fin <3
Madde

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus