Ingen kladdig kladdkaka

Sen jag flyttade hemifrån så har jag börjat baka en del. Dels för att ha något att bjuda på när det kommer gäster, men mest för att träna. Jag har hunnit med att göra 1 bra och 1 duglig äppelpaj, trasiga syltkakor, för smöriga chokladbollar, konstiga bullar och för lite kladdig kladdkaka. Det sistnämnda gjorde jag idag, för ni vet väl att det är Kladdkakans dag om 1 tim? 

Hursomhelst ja, min kladdkaka blev inte så kladdig. Jag lät nämligen kladdkakan vara inne i ugnen tills ytan va lite "hårdare" för det stod det i receptet att den skulle vara, men då blev den inte kladdig istället. Men det är precis på grund av sånt här som jag testar att baka något innan jag bjuder på det - för att gästerna ska få det godaste. Nu har jag lärt mig av mina misstag så att det blir bättre nästa gång! 

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus