Börjar bli finare nu

Det är så mycket att göra. idag är en av första dagarna som jag och min pojkvän faktiskt haft lite tid att ta det lungt framför datorn. Vi städar och åker ärenden, handlar massor, jobbar och skruvar ihop möbler. 

Jag börjar vänja mig lite vid de "nya rutinerna" och att jag faktiskt inte bor i mitt barndomshem mer. 
Varje sekund jag är borta från lägenheten så längtar jag hem, så det är hemskt jobbigt att åka till jobbet. 

Och höjdpunkten med dagen är när jag och min fina sambo kan sätta oss ner och äta middag ihop eller sova i våran fina säng. Än sålänge har vi skruvat ihop säng (pappa fixade dock den), byrå, köksbord, nattduksbord och skohylla ( se bilden ). Tv-bänk har vi med köpt i rädsla att den skulle ta slut då vi tittat på den i ett halvår, men den har vi inte skruvat ihop än. 

Men när vi rensat undan kartongerna i vardagsrummet så kommer tvbänken upp och då ska vi köpa våran fina soffa och någon TV och då känns det som man kan börja bjuda in människor för då har vi kommit en bit på vägen iaf :) även om vi inte har köpt taklampor eller gardiner än, Hehe. Men det är inte så viktigt ;)

Våra första gäster kommer dock på söndag, (bortsett från min familj som va här dagen vi flyttade o hjälpte till) Det är brorsan & hans tjej. Min bror va med vid flytten med det va inte flickvännen och hon ville så gärna se lägenheten så då får hon väl komma förbi en sväng även om det är massa kartonger och stök fortfarande, haha. :)

Känns som det börjar bli så mycket bättre nu i allafall :-). Längtar tills vi köpt soffan <3!

 
 
 
 
 

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus