Minnen genom tiderna

Några av de minnen jag minns mest i mitt liv.. 

1. När jag va liten flicka så fick jag ett stort paket av min mormor o morfar på en av mina födelsedagar. Jag öppnade en av kortsidorna och såg något som hade massa grått hår på huvudet. Gästerna på kalaset sa "Vad är det i paketet Madelene?" och det enda jag kunde komma på som hade grått hår va "MOFFA!". Alla skrattade då jag verkade helt överlycklig när jag sa det. 

2. När jag var 12år så åkte jag, mamma och min bror till Italien med buss för att titta när min bror spelade fotbollscup därnere. Påvägen hem så åkte även ett flickfotbollslag med som vi lämnade av i Göteborg innan vi skulle hem. Och när jag stod och tittade när alla flickor sprang fram och kramade sina pappor så va det som en kniv stack in i mig. Det var första gången jag någonsin upplevt sådan känsla och det var för jag saknade min pappa så oerhört. Jag hade aldrig varit ifrån honom så länge innan (1 vecka). Va jätte ledsen då. Haha aww =)

3. När jag började 7:an så blev jag kär vid absoluta ögonkastet. Va kär i 3år och han blev en av mina bästa kompisar. Han hade flickvän och fick inte veta förrän nu ganska nyligen att jag va kär i honom då. 

4. Jag konfirmerade mig. Och fick ett halsband av min gammelmormor som nyligen hade gått bort men hade gett halsbandet till min mamma så jag skulle få det, samt ett kort. 

5. i Januari när jag gick i 9:an så tog min klasskompis sitt liv. Jag satt brevid honom hans sista lektion och tyckte han verkade ovanligt glad, några timmar senare fick jag reda på att han va död. Jag var som en zombie i ett halvår efter det och minns knappt inget vad jag gjorde dem månaderna. 

6. När jag började gymnasiet fick jag min första kyss, haha. Av min klasskompis. Haha. Märkte att han tittade konstigt på mig när vi stod o pratade så jag blev blyg o tittade ner på hans fötter. När jag tittade upp så kysste han mig. 

7. En månad senare blev killen kär i min kompis hahah. Så vi blev aldrig ihop. Men jag träffade min första pojkvän då, så det va lungt. Men förhållandet tog slut nästan lika snabbt som det startade o jag blev för första gången sårad av en kille. 

8. Ett halvår började jag umgås med min nuvarande fästman. Och efter en hel sommar ihop så blev vi tillsammans. 

9. Jag tog Studenten!

10. Den 5 september 2012 tog jag mitt efterlängtade körkort

11. Den 9 November köpte jag min bil!

12. Den 1 Augusti 2013 firade jag och min pojkvän 4 år. 

13. ....och den 3 Augusti 2013 friade min pojkvän till mig och jag sa såklart JA :) 

14. Och nu, den 1 Oktober så flyttar vi ihop. //Detta är de minnen jag minns mest just nu. Önskar ni mer så kommer det mer annan dag. 

Skriv en kommentar

Denna bloggen handlar om mig, Madelene och mitt liv som nybliven Sambo och nyförlovad. Ni kommer få läsa om allt från design till kläder och mattips. Hoppas ni finner mig tillräckligt intressant för att stanna!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus